Taal
Nederlands English
Winkelwagentje: Inhoud van uw winkelwagentje is leeg
Categorieën
Fabrikanten
Nieuw in de shoparrow
Aanbiedingenarrow
Jebao Doser4

Jebao Doser4

€159.95€129.95

Klantenreviews

Uiteraard stellen wij het zeer op prijs als u ook een beoordeling voor ons achter laat. Helaas is dit nog niet geautomatiseerd maar u kunt het contactformulier gebruiken om ons toch een beoordeling te sturen. Wij zullen hem dan hier neer zetten.


06-03-09 21:29 honeybee

Fantastische service en bezorging
Bedankt jongens voor de snelle levering TOP.

Bee happy.


03-05-09 17:39 Rob@rt

Fantastische service en bezorging

Bedankt voor de spullen.
En de koffie .
MVG Robert


05-05-09 13:10 hen78

Super service

hier ook een bedankje voor de vlotte levering


06-05-09 16:46 Sander.R

Super service

Nog bedankt voor de mooie HQI lamp ben er erg blij mee!
groeten, Sander


04-08-09 13:23 Marcel33

Super service

Hoi Jochem, Ook van mijn kant bedankt voor de snelle service! Gisteren de BM besteld en vandaag staat hij al werkend in mijn sump. 
Het past net overigens...
Groeten Marcel


07-01-10 11:39 Yassie
Purmerend

Fantastische service en bezorging

Jochem nog bedankt voor de service he gister!!! een belletje of PB naar Jochem en hij staat voor je klaar!!! Top service succes met je bedrijfje en je Hobby!!!
gr Les


08-01-10 15:38 -MD-
Beverwijk

Fantastische service en bezorging

van mij dan ook maar een bedankje online. elke aankoop gaat super. maar deze met de afschuimer was top. DANK JE WEL JOCHEM!!!


03-02-10 20:55 Reza
Groningen

Supper snel

Snelle service is bij velen van ons bekend als het om aquareus gaat, maar ik wou het toch maar even onder de aandacht brengen. Het lijkt erop dat TNT medewerkers bij aquareus klaar staan om pakketjes te bezorgen. Als ik zelf naar aquareus was gegaan, was ik nu nog niet tuis en zat nog vast in file. Bedankt


17-02-10 19:07 remon75
woerden

service

Ook vanaf hier een dikke prima! super service


19-02-10 20:21 rotterdammer
spijkenisse

service

ik ga me aansluiten bij de super service van Jochem.. dus via deze weg Jochem bedankt!! de Nac66 staat nu te draaien in 25cm waterhoogte en afvoerbuis staat op standje 3.. is dat goed?
mvg, Ser


27-02-10 21:21 eddijk
assendelft

service

Bedankt Jochem. Voor alle goede service. Echt een top zaak kan altijd op hem bouwen.
Gr Ed


09-03-10 18:10 Peter H.
Rosmalen

service

Jochem, bedankt voor de spulletjes, kan ik eindelijk het Poly filter gaan installeren


23-06-10 20:14 marceltiel
tiel /gelderland..

Fantastische service en bezorging

hoi jochem.. ik heb vandaag het armatuur 8x54 watt ontvangen.. alles is heel aangekomen. het ziet er zeer netjes uit.. erg bedankt voor de goede afhandeling.
bvd marcel de krieger


23-09-10 14:30# Ossie
Gouda

Fantastische service en bezorging

Het mag weer eens gezegd worden!! Aquareus.nl biedt een goede service en snelle levering. Inmiddels een aantal producten gekocht bij Jochem. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van je geplaatste bestelling. Jochem, nogmaals bedankt voor de goede service en advies
Gr. Michiel


02-10-10 12:54 wipri
Beverwijk

verzenden verwarming

Jochem, Bikkel Heel erg bedankt voor de supersnelle levering van de hydor verwarming. Het werd penibel maar alles is weer onder controle. Ook dankzij de hulp van Mike die geheel vrijblijvend een elementje aan mij leende!


22-10-10 19:40 Herpen Online
HerpenNoord BrabantNederland

Super service!

Bedankt weer voor de snelle levering!!


23-10-10 19:42 prowl
Roermond

Super service!

Ik heb twee keer besteld deze maand, en het was beide keren erg rap hier. Super!


23-10-10 21:57 Paul
Oostzaan (NH)

Super service!

Bij mij werkt de Puratek 100 inmiddels. Makkelijk aan te sluiten en mooie opbrengst. NP korrels borrelen lekker in het wervelbed.


06-11-10 21:50 Taurus
Rosmalencity (NL)

Super service!

Hier ook nog even bedankt voor de goede service en prettige samenwerking Jochem!!


12-11-10 17:29 Xiniz11
Utrecht

Super service!

Dit weekend was mijn afschuimer kapot gegaan bij het schoonmaken. Ben langs twee winkels geweest en geen van beide wilde een afschuimer voor mij bestellen. Dus snel Jochem een mailtje gestuurd! Wilde perse de Ferplast bluskimmer hebben en die moet besteld worden! Het is echt snel gegaan en hij vandaag bij mij aangekomen! Alles leeft nog in me bak! Echt super bedankt Jochem!!!


12-11-10 22:18 Robinblackmetal
hummelo

Super service!

ik heb al 2 keer wat besteld, beide keren super snel in huis.


12-11-10 23:28 Manfred
Rhenen

Super service!

Super die supersnelle service... het kan dus ook anders...!


13-11-10 Marinus
Enkhuizen

Super service!

Ook ik heb al verschillende keren wat besteld en altijd goede service Als spullen niet in voorraad zijn is de levertijd ook altijd nog snel


22-03-11 poncherito
Breda

Fantastische service en bezorging

wou ik ff kwijt 's woensdags om 22:00 wat bestelt vrijdags om 10:15 in huis verpakt in een doos met allemaal vulling zodat er niets mee kon gebeuren naderhand nog ff gebelt voor wat info en werd vriendelijk te woord gestaan dus al met al een snelle levering en een vriendelijke en goede servies heb het hier in de buurt van breda wel een anders mee gemaakt ga zo door.

gr John


02-04-11 Clownvisje junior
amersfoort

Fantastische service en bezorging

Ik wil aquareus nogmaals bedanken voor de goede service, ik had een stromingspomp (5000l/h) en die bromde de laatste tijd erg hard. en ik heb een nieuwe pomp toegestuurd gekregen (wel verzendkosten betaald). nogmaals bedankt voor de goede service en het zal zeker niet mijn laatste aankoop zijn bij aquareus.


07-04-11 Harold79
Breda (NL)

Levering.

Aquareus, Bedankt voor de snelle( te snelle, was met vakantie, dus staat de pomp nog op het postkantoor) levering van mijn red dragon mini opvoerpomp. Tot de volgende!


18-04-11 botpeople
Amersfoort

Fantastische service en bezorging

Ik wil Jochem nogmaals bedanken voor de moeite die hij erin gestoken heeft om mij verder te helpen. Er was een onderdeeltje kapot van mijn Ferplast 550. Jochem heeft dit onderdeeltje bij de vertegenwoordiger meegenomen, en gratis opgestuurd. Nu werkt de ferplast weer fantastisch goed.

Jochem, je bent een topper en aquareus is een geweldige winkel om zaken mee te doen.

Bedankt,
Dennis


15-05-11 GerdNL 

Aquareus Kinderachtig

Bedrijf Aquareus heeft maar besloten om een klant op ipnummer te bannen na 2 serieuze klachten over hun t5 product. 2x is een bak geleverd met kortsluiting, waarna een woorden wisseling is ontstaan omdat meneer niet wou vergoeden en zich het liefst achter de voorwaarden verstopt. Denk erom mensen aquareus is een huis en tuin bedrijf wat gerund word door een 18 jarig knulletje. Zodra er problemen ontstaan zal hij zich kinderachtig opstellen en achter zijn voorwaarden gaan verstoppen. Bestel elders als je problemen wil voorkomen.


12-07-11 predator
dordrecht

Ventilator!!

Ik had een half jaar geleden bij jochem een ventilator gekocht. Deze ging kapot. Dankzij een super service van jochem binnen een week een nieuwe. Heel erg bedankt,

groetjes robbert


12-07-11 Reza
Groningen

prima service


13-07-11  nanogumi
SteylBerichten:

Ventilator!!

Hier ook pompje afschuimer met een ratel en jochem stuurt een nieuwe op. Super service


11-08-11 Fred
Houten (Utr)

Fantastische service en bezorging

Jochem, Bedankt voor de snelle levering en service!
Fred ZAV Cerianthus


25-08-11 Anthony24
s'-Hertogenbosch

Fantastische service en bezorging

Hier ook weer bedankt. Osmose kan er weer tegen aan. En jah de service is gewoon weer top.

Anthony


28-08-11 Sevy
Halen

Fantastische service en bezorging

Jochem, Bedankt voor de superservice. Vrijdag namiddag het nieuwe verlichtingsarmatuur geïnstalleerd, na 2 uur in de file te hebben gestaan. Als ik van daag de koralen bekijk, sjonge niet te geloven dat deze kleuren aanwezig zijn in mijn kleine bakje. Deze kleuren had ik nog niet gezien. In de toekomst ga ik zeker en vast aan deze shop terug denken.

Jochem bedankt !

Groeten, Yves


15-09-11 tituslivius
Utrecht

Fantastische service en bezorging

Jochem, bedankt voor het meedenken laatst met de verlichting en het osmosetoestel. Super!!


15-09-11 gekkie
Haren

Fantastische service en bezorging

Ja, ook hier een zeer tevreden klant. Ik had een HQI lamp stuk alsmede ee stromingspomp tijdens de verhuizing. Bij aquareus twee HQI lampen besteld en een tunze stromingspomp. Deze waren de volgende dag al binnen. Echt super. Ik zal, net als in het verleden, wel vaker iets bij Jochem bestellen. Prima service en een goede eerlijke prijs. Echt top!

Mvg Peter.


12-12-11 Pierreco
Waardenburg

Fantastische service en bezorging

Hier precies hetzelfde verhaal: nieuwe aquasience buizen besteld waarvan er 1 na een aantal dagen ineens op halve kracht ging branden. Zonder moeilijke vragen een nieuwe mogen halen. Top!!! Bij mijn laatste bestelling zelfs een kerstcadeautje in de vorm van een busje visvoer! het zijn de kleine dingen die het doen. Jochem, bedankt!


01-01-12 xorion
els

Fantastische service en bezorging

Producten super, service ook maar de bezorging mocht deze keer net even wat beter. Kreeg een armatuur geleverd met een verkeede lamp, gemeld en kreeg direct een juiste toegestuurd. Helaas was deze bestelling verwisseld met een andere klant en zo kreeg ik zijn bestelling van de postbode.

Even gebeld, en direct opgelost (zelf pakket naar postkantoor gebracht met een label van Aquareus) ! Ondertussen m'n lamp (die bij die andere klant binnenkwam) ontvangen en die is ook prima! Waar gewerkt wordt worden soms foutjes gemaakt dat is menselijk, zo hier ook maar de kracht zit het in het snel en goed oplossen van deze problemen en dat is gebeurd! Uiteindelijk goede levering en de producten zijn prima.


18-01-12 JerBer
Almere

T5 armatuur besteld en na een week kon ik hem komen ophalen, stond in de file en kwam iets na sluitingstijd maar dat was geen probleem. Werd netjes gedemonstreerd en goed ingepakt voor de reis naar huis. Mooi armatuur, netjes afgewerkt en mijn bak straalt!


20-01-12 platvis
Den Bosch

Fantastische service en bezorging

Spullen die ik bestelde waren niet op voorraad, kwamen uiteindelijk helemaal niet, door AquaReus keurig op de hoogte gehouden van stand van zaken. AR heeft gezocht naar vervangend artikel, en heeft dit toen ook snel geleverd. Echter, bij bestelling zat nog een tweede artikel, dit was niet het goede. Ook dit is keurig opgelost. Netjes op de hoogte gehouden van stand van zaken, snelle reacties op mails, fijne zaak!

 


20-01-12 Mandy en Johnny
Tiel

Fantastische service en bezorging

ik ben ook erg tevreden mails gehad over dat de betaling gelukt is en waarneer het verstuurd is. ik blijf hier vaker bestellen


20-01-12 ddouven
Venlo

Fantastische service en bezorging

De service van Aqua Reus is echt super goed!


Bron: www.zeewaterforum.info